Afgelopen vrijdag, 30 november mocht ik voor Studio Alphen (https://studioalphen.nl/) aanwezig zijn bij het Molukse Sama Sama Festival @ Avifauna! Het was een mooi festival!

Sama Sama Festival groots !

In een uitverkocht parkrestaurant Avifauna vond op 30 november het Sama Sama Festival plaats. De Molukse Stichting Sama Sama had een fantastische line-up van top artiesten waaronder Berget Lewis, Charly Luske Danjil Tuhumena, Esther Nijhove, de Molukse bands Something Fresh, Soulfuzion, Gazooth, Familiair en vele anderen.

Het publiek was een mooie mix van Molukkers en Nederlanders die in harmonie genoten van heerlijke Molukse maaltijden en snacks en 12 uur lang live muziek. Het publiek genoot intens en loofde de uitstekende organisatie van dit evenement. De Alphense Molukse Ouderen stonden centraal en zaten letterlijk in de schijnwerpers op de VIP Tribune.

Het Sama Sama Festival heeft als doelstelling gelden in te zamelen, die worden gedoneerd aan Stichting Tugu. Stichting Tugu zal ervoor zorgen dat binnen een jaar een officieel Monument ter ere van de Alphense Molukse Ouderen wordt gerealiseerd. De hoogte van de opbrengst wordt over twee weken bekend gemaakt op de facebook site van Sama Sama (https://www.facebook.com/sama2alphen/).

Frangken Tuhumena, voorzitter van Stichting Sama Sama is trots en dankt alle vrijwilligers en de medewerkers van avifauna voor dit daverende succes. Er komt absoluut een vervolg in 2019. Sama Sama staat voor verbroedering en is iedereen welkom op dit unieke Molukse festival in Nederland.

Frangken Tuhumena

De hele set van Sama Sama Festival @ Avifauna staat op m’n Flickr page: https://www.flickr.com/photos/dutchpartypics/albums/72157702731776811/

Onderstaand vind je de foto’s zoals op Flickr geplaatst!

Sama Sama Festival @ Avifauna | 01-12-2018

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

 • Credit: KORSJAN PUNT
 • Camera: NIKON D300
 • Aperture: ƒ/3.2
 • Taken: 1 december, 2018
 • Focal length: 26mm
 • ISO: 2000
 • Shutter speed: 1/160s

One thought to “Foto’s Sama Sama Festival @ Avifauna | 30 november 2018”

 • Korsjanpunt

  Benieuwd naar jullie mening, wat vind je van de set?

  Beantwoorden

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.