Op een mooie, lenteachtige aandoende winterdag (het is per slot van rekening nog winter in februari) heb ik een serie foto’s op straat gemaakt in de omgeving van winkelcentrum Ridderhof in Alphen aan den Rijn.

Het kenmerkende dak van winkelcentrum De Ridderhof

Vooral van de omgeving en de gebouwen in de buurt. Gewoon met de Olympus 12 – 50 mm, standaard zoomlens! Ik zal hier in deze categorie Straat in de loop van de tijd meer stadsgezichten laten zien! Zo ben ik recent nog in januari in Leiden geweest en heb daar ook foto’s gemaakt. Binnenkort hier een selectie in de galerij! Nu is eerst mijn hometown en eigen omgeving in Alphen aan den Rijn – omgeving Ridderhof aan  de beurt dus!

  • Title: OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • Camera: E-M5MarkII
  • Aperture: ƒ/6.3
  • Taken: 27 februari, 2019
  • Focal length: 50mm
  • ISO: 100
  • Shutter speed: 1/400s

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.