In de afgelopen 5 jaar heb ik verschillende, > 5 bruiloften en huwelijksreportages mogen verzorgen en vastleggen, vaak hele dagen. Dat is heel leuk en dankbaar werk natuurlijk. Dat kunt u zich voorstellen. Om wat één van de hoogtepunten in een mensenleven is en één van de mooiste dagen uit het leven van het bruidspaar, vast te leggen! Dat vind ik een bijzonder voorrecht om dat te mogen doen voor het bruidspaar.

Hier in deze categorie Bruiloften op  de site laat ik het werk over de afgelopen jaren chronologisch aan u zien. Met in iedere set, de belangrijkste highlights uit de reportages. Ook zal ik ingaan op welke apparatuur ik gebruik voor een reportage en welke tarieven ik hanteer! Alhoewel het natuurlijk om maatwerk gaat bij het maken van een trouwreportage. Wordt vervolgd dus!


In 2015 heb ik de huwelijksdag van Gertie en Roel mogen vastleggen. Onderstaand staat een compilatiefoto met wat foto’s uit de serie. Binnenkort meer materiaal op deze site.

Een compilatiefoto uit de reportage van Gertie en Roel uit 2015

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.