In het weekend van vrijdag 13 t/m zondag 15 september 2019 jl. zijn collega fotograaf Don Sanne uit Nieuwkoop en ik een weekendje in Antwerpen geweest.

We troffen het met het weer. Het was het hele weekend stralend weer en een graad of 23. Op de vrijdagavond wat geshopt in de lokale Aldi Borgerhout Antwerpen. En op zaterdag ruim 10 km gelopen door hartje Antwerpen. Centraal Station, Stadspark, Schelde, Grote Markt en weer terug naar ons appartement. De zondag was gereserveerd voor de Photo Inspiration Day, die werd georganiseerd door Shoot België. Een leuke dag vol met inspiratie en goede lezingen. We hebben ons dat weekend goed vermaakt We vertrokken vrijdag rond 10.00 uur vanaf station Alphen aan den Rijn en waren rond 14.00 uur in hartje Antwerpen. De terugreis ging nog sneller. Om 18.45 uur met de IC Direct van Antwerpen naar Rotterdam en om 21.15 uur waren we weer thuis. Ik heb er van genoten. In de onderstaande galerij vind je een impressie van het weekend.

Onderstaand een impressie van ons verblijf in Antwerpen, foto’s van de wandeling van de zaterdag door de mooie stad en een impressie van de Photo Inspiration Day van de zondag!

23 september 2019

  • Camera: DSC-WX350
  • Exposure bias: -7/10EV
  • Aperture: ƒ/3.5
  • Taken: 14 september, 2019
  • Flash fired: no
  • Focal length: 4.3mm
  • ISO: 80
  • Shutter speed: 1/800s

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.