Overzicht Castlefest Winter Edition I

Zondag 24 november jl. heb met collega fotograaf Martin Jung Castlefest Winter Edition (CFWE) in Lisse bezocht. Op een mooie herfstdag in november was dit mijn eerste keer dat ik het festival bezocht. En ik heb er zeker geen spijt van. Het leverde vele mogelijkheden op om leuke foto’s te maken. En ik kwam er weer een aantal bekenden (modellen en fotografen) tegen. Altijd leuk!

Bovenstaand een mooi? herfstportretje van Martin Jung. Omdat ik te laat was met het aanvragen van een fotopas (dat kon tot half november) kon ik enkel een camera met niet verwisselbare lens meenemen. Dus ik heb die dag de Lumix FZ300 en de Panasonic HDC SD-90 camcorder bij me. Naast leuke foto’s heb ik ook een aantal videoclips geschoten met de camcorder.

Overzicht Castlefest Winter Edition II

De fotoreportage van die dag staat op Flickr, op | https://www.flickr.com/photos/dutchpartypics/albums/72157711946728338 De clips met bewegend beeld van Castlefest staan op m’n YouTube kanaal | https://www.youtube.com/user/dutchpartypics/ De eerste video van Castlefest met de Panasonic camcorder staat ge-embed hier op de site.

Omdat de menustructuur van de site nog aangepast en uitgezocht moet worden, volgt hier een overzicht / archief van de tot nu toe gepubliceerde items op de site.

29-11-2019

 • Camera: DMC-FZ300
 • Aperture: ƒ/2.8
 • Taken: 24 november, 2019
 • Flash fired: no
 • Focal length: 17.8mm
 • ISO: 100
 • Shutter speed: 1/80s

One thought to “Castlefest | 24-11-2019”

 • Korsjanpunt

  Ik ben benieuwd wat je van het item vindt, laat gerust een reactie achter hier

  Beantwoorden

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.