Vrijdag 29 november 2019 was er weer het traditionele, jaarlijkse Sama Sama Festival @ Avifauna Alphen aan den Rijn.

Sama Sama Festival

Het was weer een mooie avond met lekkere, gevarieerde muziek van o.a. Danjil Tuhumena & band, de dames van Sugar Lips, Lois Lane en Trafassi en meer. Ik heb die avond gewerkt met de beide Nikon’s de D300 / D700 met de Sigma 50 – 150 mm 2.8 (D300) en de Nikon 70 – 200 mm 2.8 VR (D700) en dat beviel uitstekend.

Tekst van FB pagina van Sama Sama Festival! Wat was het Sama Sama festival van afgelopen vrijdag 29 november een groot succes. Maar waar het om gaat is dat we onze Alphense Molukse Ouderen centraal willen stellen. Zij zijn de basis van ons geluk en wij als bestuur van de 3e generatie zijn blij dat we hen in het zonnetje mogen zetten. Onze eerste doelstelling was om gelden binnen te halen voor de Alphense Molukse kerk aan de Dennenlaan in Alphen. De Kerk is voor onze Ouderen een belangrijke plek. De kerk moet opgeknapt worden dus vandaar deze doelstelling. Het resultaat wordt over 2 weken (na half december 2019) bekend gemaakt omdat er nog een aantal zaken financieel moet worden afgehandeld!

De tweede doelstelling was gelden in te zamelen voor Maluku n.a.v de aardbevingen daar. We willen onze mensen daar helpen. De loten opbrengst van de luxe reis naar Bali alsook de verkoop van de Ambon en Sama Sama shirts waren hiervoor bestemd! We kunnen jullie meedelen dat we 6000 euro hebben binnen gehaald!!! Ook Burgemeester Liesbeth Spies van Alphen aan den Rijn was aanwezig op het festival en heeft gezegd dat het resultaat wordt verdubbeld met een max van 5000,-. Kortom we hebben samen met de gemeente Alphen 11.000 euro opgehaald voor noodhulp aan Maluku!!! Dit is een fantastisch resultaat.

Er volgt binnenkort een verslag hoe dit geld wordt besteedt. We kunnen alvast zeggen dat Marcel Wattimury namens bestuur Sama Sama rond 10 december naar Ambon vertrekt. Garuda heeft samen met 333travel een gratis ticket beschikbaar gesteld! Een verslag met transparantie over de inzet van de 11.000 euro zullen we aan jullie later geven o.a. via Facebook.

Bron tekst Sama Sama Festival op Facebook! (https://www.facebook.com/sama2alphen)

De fotoreportage van Sama Sama Festival 2019, met > 250 foto’s van vrijdag 29 november 2019, door fotograaf Martin Boltje en mijzelf staan op Flickr! In het album op | https://www.flickr.com/photos/dutchpartypics/albums/72157712001082801


Onderstaand een overzicht van de op mijn portfoliosite gepubliceerde artikelen / items.

03-12-2019

  • Credit: KORSJAN PUNT
  • Camera: NIKON D300
  • Aperture: ƒ/3.5
  • Taken: 29 november, 2019
  • Focal length: 50mm
  • ISO: 2000
  • Shutter speed: 1/50s

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.