Was jij er ook bij op die nieuwjaarsochtend in de Rijnstreekhal van Alphen aan den Rijn? Vanaf 01.00 tot maar liefst 06.00 uur, kon je samen met 3000 andere bezoekers en mede feestgangers het nieuwe jaar op een geslaagde en gepaste wijze inluiden. En losgaan op muziek van verschillende artiesten. Een paar leuke artiesten stonden geprogrammeerd die nacht: DJ Sander, o.a. bekend van de Alphense Bar Amsterdam; René Karst (Atje voor de sfeer, liever te dik) en de living legend, DJ Jean sloot de nacht op een knallende manier af, zoals de nacht op NYE ook was begonnen. Het spreekwoordelijke figuurlijk vuurwerk was tijdens zijn set goed te horen. Een gevarieerde, energieke set van Jean die nacht. Altijd lekker om een mooie en geslaagde jaarwisseling te hebben meegemaakt!

Ik mocht er tijdens het evenement die nacht ook weer bij zijn om de foto’s te verzorgen. Hier in de galerij, onderstaand, highlights van die nacht. Op mijn Flickr stream vind je de hele set van ruim 300 foto’s terug. Daarvoor ga je naar: https://www.flickr.com/photos/dutchpartypics/albums/72157712479707963

13-01-2020

  • Camera: NIKON D700
  • Aperture: ƒ/3.5
  • Taken: 1 januari, 2020
  • Flash fired: yes
  • Focal length: 20mm
  • ISO: 2000
  • Shutter speed: 1/250s

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.