Op vrijdag 21 februari jl. werd het Alphens Sportgala 2020 gehouden in Avifauna, Alphen aan den Rijn en dat werd dit jaar georganiseerd door de CV De Cascarvieten. In verschillende categorieën werden prijzen uitgereikt. Zoals o.a. voor de sportploeg, sportvrouw en sportman van het jaar 2020. Ook werd er de publieksprijs uitgereikt. Onderstaand een groepsfoto van alle prijswinnaars op het podium!

Tussen het uitreiken van de prijzen door was er amusement (zie boven). Het was erg leuk om het sportgala weer te hebben mogen en kunnen doen dit jaar. Sportploeg van het jaar werd: Tempo 1 – Korfbal. Sportvrouw van het jaar werd: Amber van der Hulst, wielrenster.

Sportman van het jaar werd: Noussair Mazraoui van Ajax.

Jeugdsporter van het jaar werd: Ludo van Nieuwenhuizen, Atletiek.

Alle foto’s van het sportgala Alphen aan den Rijn 2020, die door mij zijn gemaakt staan online in het album op: https://sportgalaalphen.nl/album/255/sportgala-2020? Op de site van het Sportgala Alphen (https://sportgalaalphen.nl/) vind je ook een overzicht van alle winnaars in de verschillende categorieën, bovenaan op de site.

27-02-2020

  • Credit: KORSJAN PUNT
  • Camera: NIKON D700
  • Aperture: ƒ/4
  • Taken: 21 februari, 2020
  • Flash fired: yes
  • Focal length: 28mm
  • ISO: 2000
  • Shutter speed: 1/250s

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.