Het afgelopen weekend (21 en 22 februari) werd het traditionele carnaval gehouden in Alphen aan den Rijn. Daarvoor werd vogelpark Avifauna omgetoverd tot feestburcht van de Cascarvieten. Met op de vrijdagmiddag, 21 februari het carnaval voor de 55+ -ers. Met ook de jeugdpage en jeugdprins aanwezig die middag.

Er was die middag een leuk en gevarieerd programma in elkaar gezet door de organisatie. Met o.a. een tweetal optredens van Marco de Hollander, ‘Het Kuiken’, dansgardes en een traditionele bingo.

Die zaterdagmiddag, 22 februari werd het traditionele kindercarnaval georganiseerd. Dit jaar heeft Martin Boltje daar de foto’s gemaakt. Alle foto’s van het carnaval van het afgelopen weekend staan in de fotogalerij van de Cascarvieten. https://cascarvieten.nl/album

En op zaterdagavond, 22 februari werd het traditionele boerenbal van de Cascarvieten weer georganiseerd. Met de PTT Toren van Alphen aan den Rijn uitgelicht in de traditie kleuren van de vereniging, in het rood.

Iedereen was weer op zijn of haar best gekleed. De ene bezoeker was nog fraaier uitgedost dan de ander.

En er was weer een mooi programma in elkaar gezet. O.a. met het presenteren van de nieuwe hofmaarschalk, page en prins. Zie onderstaand.

Het was daarom ook dit keer weer erg leuk om het boerenbal te hebben kunnen en mogen vastleggen. Ik was die avond met de twee collega fotografen: Martin Boltje en Monique Captein – Maurer. Alle foto’s van ons drieën staan in verschillende albums op de site van de Cascarvieten. Daarvoor check je: https://cascarvieten.nl/album

Bovenstaand, als slotact, feestzanger Alex tijdens het boerenbal. Veel plezier met het uitzoeken van je foto!

27-02-2020

  • Credit: KORSJAN_PUNT
  • Camera: NIKON D610
  • Aperture: ƒ/5
  • Taken: 22 februari, 2020
  • Flash fired: yes
  • Focal length: 24mm
  • ISO: 4000
  • Shutter speed: 1/125s

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.